Resultaten voor noppenfolie

 
noppenfolie
 
palletfolie
Noppenfolie online bestellen VIV Veenendaal.
De noppenfolie met een rollengte van 200 meter is een revolutionaire nieuwe soort noppenfolie in ons assortiment. Deze noppenfolie heeft een foliedikte van 60 micron, maar deze folie is opgebouwd uit twee lagen. Hierdoor wordt het lucht in de luchtkussentjes nóg beter vastgehouden dan bij de standaard noppenfolie.
Noppenfolie of luchtkussenfolie kopen? Rajapack.
Schokabsorberend bubbeltjesplastic kennen we ook als noppenfolie, bubbelfolie of bubbelplastiek. De noppen van de zachte en soepele noppenfolie beschermen uw producten tegen schokken, krassen of andere beschadigingen. U verzendt uw meest delicate producten daarom het beste veilig verpakt in onze noppenfolie. Lees meer
tuinkas
Noppenfolie kopen? 20 formaten en uitvoeringen noppenfolie Vendrig Packaging.
Andere producten van noppenfolie. Noppenfolie gelamineerd met schuimfolie. Wij hebben diverse afmetingen en kwaliteiten noppenfolie gelamineerd met schuimfolie uit voorraad leverbaar. Dankzij de combinatie van de noppen en het schuim is deze folie ideaal als beschermingsmiddel van recent gelakte, gespoten of geverfde producten. Lees meer
muizengif kopen
KARWEI noppenfolie 05, x 10 m kopen? Verhuisdozen KARWEI.
De KARWEI noppenfolie 05x10, m beschermt je kwetsbare spullen tijdens transport of opslag voor beschadigingen of breuken. De breedte van het folie is 50 cm en op een rol zit 10 meter noppenfolie. Breekbare spullen stevig inwikkelen met deze folie.
verpakkingen
Noppenfolie winkel luchtkussenfolie en bubbelplastic verpakking bescherming isolatie.
per meter 50 cm breed noppenfolie kleine nop van de sterke noppenfolie 70 mu. In winkelwagen Meer. per meter 100 cm breed noppenfolie kleine nop. per meter 100 cm breed noppenfolie kleine nop van de sterke noppenfolie 70 mu 69 cent de meter van 100 cm breed.
zwembad zout
GAMMA GAMMA noppenfolie kunststof transparant rol 10mx05, meter kopen? Verhuisdozen inpakbenodigdheden.
Voorkom dat je spullen stuk gaan, pak ze in met noppenfolie. Deze sterke GAMMA noppenfolie kunststof transparant rol 10mx05, meter zorgt voor een optimale bescherming van breekbare spullen. Dankzij de extra lange rollengte van 10 meter en de breedte van 50cm is dit noppenfolie handig in gebruik.
inpakpapier verhuizen

Contacteer ons